Confort PocketSaltelele cu arcuri impachetate individual reprezinta alinierea la standartele europene in materie de confort.

Tipul de tehnologie este astfel conceput pentru a reactiona la presiunea realizata de corpul uman asupra saltelei. In timpul somnului, arcurile cedeaza atat cat trebuie, reactionand la presiunea corpului si o preiau in miez.

Salteaua are 7 zone de confort, preluand presiunea din zonele cele mai importante ale corpului: zona cervicala, omoplati, zona lombara, bazin, coapse, genunchi, glezne.

Salteaua Ortopedica Bien Dormir Confort Pocket respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez pocket, imbinare, adeziv si husa.

Husa saltelei Bien Dormir Confort Pocket contine matariale conforme 100% EcoTEX-100, tricot lavabil la 30 de grade Celsius, avand incorporat finisajul Aloe Vera pentru un microclimat al somnului mai proaspat si antibacterian. Salteaua are o inaltime de 190-200 mm, iar greutatea medie pentru o utilizare optima, de lunga durata, este de 95kg pe persoana.

Calitatea materialelor incorporate face ca salteaua sa aiba o rezistenta mai mare in timp cu cel putin 30%.

Garantie: 7 ani de la achizitie.