Ecostar RodosSalteaua Ortopedica EcoStar RoΔos este inca o alta saltea.....Dar asa cum pentru marea majoritate a oamenilor Rodos se scrie cu D, inginerii nostri vad litera greceasca Delta Δ.

Comparativ cu celelalte saltele Bien Dormir – Manufactura de saltele, Ecostar RoΔos este o saltea cu husa inchisa. Inseamna emotia tipicara a unui inginer la imbinarea dintre tehnologie germana si elvetiana, cu tusa de design specifica saltelelor italiene.

Suprafata de dormit este ferma datorita arcurilor Bonnell Premium produse pe utilajele noastre elvetiene SPUHL. Arcurile Bonnel Premium au sarma de 2,2, iar o saltea de 2/1.6m contine 384 arcuri, cu 30% mai multe arcuri decat saltelele clasice.

Materialele incorporate in husa sunt in conformitate cu Standardul Ecotex 100. Lipirea este ecologica, Latex pe baza de apa.

Bien Dormir – Manufactura de Saltele este prima fabrica din Romania care poate sa ruleze saltele cu arcuri. Aceasta tehnologie germana este incorporata in toate fabricile de top din Vestul Europei si reprezinta o inovatie specifica doar firmelor de prestigiu din industria de confort. Trendul a inceput in Germania si Italia unde consumatorii doresc sa transporte salteaua in siguranta, usor si comod, la domiciliu, direct din magazin, fara sa mai astepte livrarile centralizate, care pot sa genereze rupturi separate ale ambalajului. Germania este in momentul de fata motorul inovatiei in Uniunea Europeana, iar consumatorii sunt informati, educati si cu pretentii. Solutia de a livra saltele cu arcuri rulate este una din cele mai mari inovatii in domeniul confortului, disponibila acum si in Romania.

Fiecare saltea are o folie dubla de protectie, una pentru vidare si a doua pentru transportul in siguranta, fara sa se murdareasca husa saltelei.

Garantia Saltelei Ortopedice EcoStar RoΔos este de 3 ani de la achizitie.