Atlantis Superb


  • Luxury feeling

  • 3D Body Contour

  • Advanced material tehnology

  • Perfect sleep

  • Superior craftmanship

O saltea exceptionala, care imbina designul sofisticat cu tehnologie avansata, materiale unice, pentru un confort exlusivist si un somn perfect. Atlantis este o saltea special creata pentru cei care isi doresc un somn luxos, perfect, o experienta a somnului exclusivista.

Imbinarea materialelor este facuta intr-un mod inteligent, totul este perfect gandit pentru un somn privilegiat, indiferent de stilul de dormit al posesorului. Cu adevarat special si unic la salteaua Atlantis Superb sunt cele doua toppere diferite, atasate de husa saltelei. Datorita celor doua suprafete de dormit, salteaua oferta doua conforturi diferite, unul specific spumei vascoelastice – recomandat pentru perioada rece, iar celalalt are in componenta spuma cu celulatie deschisa, corpul nu se incalzeste, isi regleaza temperatura perfect la atingerea materialelor – recomandat pentru perioada calda.

Atlantis Superb a fost gandita pentru oamenii care doresc rasfat, confort, design deosebit si un somn divin. Toate materialele sunt alese si imbinate cu cea mai mare grija, lipirea este ecologica, pe baza de apa. Este o saltea care isi arata valoarea in timp, rezistenta si calitatea somnului fiind pe masura asteptarilor.

Topperul incorporat in suprafata de iarna este compus dintr-un tricot special, cu spuma vascoelastica, moale, topperul avand o inaltime de 9cm.

Miezul saltelei este gandit ca o baza durabila in timp, o sustinere ortopedica excelenta datorita arcurilor Bonnel Premium, totul pentru a favoriza un somn mai mult decat odihnitor, pentru a elimina stresul acestor zile.

Topperul incorporat in suprafata de vara este compus dintr-un tricot special, cu spuma cu celulatie deschisa, moale/ferm iar topperul avand o inaltime de 9cm.

Fiind o saltea mare si grea, facuta sa reziste in timp, lateralele au incorporate 4 manere de ajutor pentru invartirea saltelei, de aceea recomandam ca intoarecerea saltelei sa se faca impreuna de catre parteneri.

Inaltimea saltelei: aprox 38cm

Garantie: 10 ani.