ConfortSalteaua Ortopedica Bien Dormir Confort, cu arcuri Bonnel Premium, are cel mai rezistent miez de saltea cu arc din Romania.

Salteaua are o rezistenta crescuta datorita arcului special dezvoltat de noi, care ofera o suprafata mai ferma cu 40 %. Superioritatea saltelei cu arc consta in densitatea mare de arcuri, impreuna cu platbanda atasata individual pe fiecara latura a miezului, pe ambele suprafete de dormit. Arcurile Premium Bonnel, cu sarma de 2.2 si incadrate de platbanda ofera o suprafata de sustinere specifica unor arcuri de cu sarma de 3.8 mm.

Salteaua Ortopedica Bien Dormir Confort respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez arc, imbinare, adeziv si husa. Husa saltelei Bien Dormir Confort contine materiale conforme 100% EcoTEX 100, tricot lavabil la 30 de grade Celsius, avand incorporat finisajul Aloe Vera pentru un microclimat al somnului mai proaspat si antibacterian.

Husa are fermoar pe 4 laturi, pentru o manipulare mai usoara. Salteaua are o inaltime de 220 mm, recomandata persoanelor pana la 105kg. Calitatea materialelor incorporate face ca salteaua sa aiba o rezistenta mai mare in timp cu cel putin 30%.

Garantie: 7 ani de la achizitie.