Ecostar RedSalteaua este ultimul tau refugiu din fata ramasitelor zilei, iar rolul ei este de a-ti oferi acea oaza de liniste si rasfat de care corpul si mintea ta au nevoie. Daca optezi pentru salteaua perfecta pentru tine, iti va induce un somn continuu si lin, permitandu-ti sa te bucuri de toate fazele normale ale unui somn de calitate. De aceea, alegerea saltelei este extrem de importanta. Salteaua ortopedica Bien Dormir EcoStar RED inseamna imbinarea dintre tehnologie germana si elvetiana.

Materialele folosite sunt foarte rezistente, aceasta saltea fiind un produs calitativ si performant din punct de vedere al confortului, iar raportul calitate – pret este mai mult decat excelent. Suprafata de dormit este ferma datorita arcurilor Bonnell Premium, produse pe utilajele elvetiene Spuhl. Spuhl este cel care a inventat arcurile Bonnel in anul 1887, iar in anul 1883 a patentat prima masina pentru productia de arcuri din industria mobilei. Arcurile Bonnel Premium au sarma de 2,2 mm grosime, iar o saltea Bien Dormir EcoStar RED contine cu 30% mai multe arcuri decat saltelele clasice.

Produsul se distinge cu o nota de eleganta fina, datorata inchiderii cu paspol, in nuanta predominata asociata cu nobilimea, rosu Bien Dormir – Manufactura de Saltele este prima fabrica din Romania care poate sa ruleze saltele cu arcuri. Aceasta tehnologie germana este incorporata in toate fabricile de top din Vestul Europei si reprezinta o inovatie specifica doar firmelor de prestigiu din industria de confort. Trendul a inceput in Germania si Italia unde consumatorii doresc sa transporte salteaua in siguranta, usor si comod, la domiciliu, direct din magazin, fara sa mai astepte livrarile centralizate, care pot sa genereze rupturi separate ale ambalajului. Solutia de a livra saltele cu arcuri rulate este una din cele mai mari inovatii in domeniul confortului, disponibila acum si in Romania, exclusiv prin Bien Dormir. Fiecare saltea are o folie dubla de protectie, una pentru vidare si a doua pentru transportul in siguranta, fara sa se murdareasca husa saltelei.

Alegerea saltelei tale este cu adevarat importanta fiindca, alaturi de stilul sanatos de viata (alimentatie corepunzatoare, miscare, ingrijire), stilul de odihna (somn, relaxare, destresare, revigorare) conteaza cel putin tot atat de mult.

Avantajele saltelei Ecostar RED

• saltea ferma, special conceputa pentru cei care au probleme cu spatele sau prefera sa doarma pe o suprafata tare

• saltea cu arcuri Bonnel Premium, rulata si presata, usor de transportat

• 30% mai multe arcuri fata de o saltea obisnuita

• sustine greutatea corpului in toate punctele esentiale

• 19cm inaltime

• garantie 3 ani