OptimusCea mai iubita saltea Bien Dormir

Salteaua ortopedica Bien Dormir Optimus, cu arcuri Premium Bonnel, are cel mai rezistent miez de arc din Romania.

Salteaua ortopedica Optimus respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez arc, imbinare, adeziv si husa.

Optimus are o rezistenta crescuta datorita arcului special dezvoltat de catre noi, care ofera o suprafata mai ferma cu 40% fata de majoritatea saltelelor de pe piata. Superioritatea saltelei cu arc Bonnel Premium consta in densitatea mare de arcuri, impreuna cu platbanda atasata individual pe fiecara latura a miezului, pe ambele suprafete de dormit. Asa rezulta o saltea cu o durata mare de viata.

Arcurile Premium Bonnel, cu sarma de 2,2 incadrate de platbanda, ofera o suprafata de sustinere specifica unor arcuri de cu sarma de 3,8 mm.

Salteaua ortopedica Bien Dormir Optimus respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez arc, imbinare, adeziv si husa.

Salteaua are 2 suprafete de dormit: una ferma cu Poliuretan Confort si o parte medie/ferma cu Poliuretan High Resilience, spuma cu celulatie deschisa, astfel ii permite saltelei sa respire.

Husa saltelei Bien Dormir Optimus contine materiale conforme 100% EcoTEX 100, lavabila la 30 de grade Celsius, avand incorporat finisajul cu ioni de argint Argentum+, pentru un microclimat al somnului mai proaspat si antibacterian. Tratamentul antibacterian cu ioni de argint Argentum+ a fost premiat ca produsul inovativ al anului 2012 la Tragul International Interzum Koln.

Fermoarul este cusut pe 4 laturi, pentru manipulare si spalare mai usoara. Banda 3D aplicata pe toate cele 4 laturi ale husei permite o aerisire constanta a saltelei.

saltea de calitate trebuie sa fie elastica, pentru a se putea adapta cu usurinta formei corpului. La fel de important este ca dimensiunea sa fie una corecta, pentru a stimula relaxarea musculara pe durata noptii.