Optimus MMemory 3D Profile Chocolate Bar

Optimus M este cea mai revolutionata saltea Bien Dormir, care ofera o experienta a somnului privilegiata, mult superioara, datorita materialelor incorporate. Indiferent de pozitia de dormit, Optimus M se muleaza perfect pe fiecare stil de somn: pe spate, burta, lateral, iar in timpul somnului, salteaua lucreaza pentru tine si elibereaza toata presiunea exercitata asupra corpului tau.   

O saltea inteligenta care promite sanatate si odihna! Cei 6 cm de spuma Memory cu profil 3D Chocolate Bar, se modeleaza conform greutatii si formei unice a corpului tau, eliberand stresul, eventualele migrene, incordarea spatelui, dupa atatea ore petrecute pe scaunul de la birou. Acest profil 3D Chocolate Bar are foarte multe canale inteligente, arata exact ca o tableta de ciocolata, apetisant si minunat din punct de vedere al confortului.

Optimus M respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez arc, imbinare, adeziv necancerigen, ecologic, dar si husa. Salteaua are 2 suprafete de dormit, una mai ferma cu Spuma Confort Plus si una medie, cu Memory 3D, profil Chocolate Bar.

Bien Dormir este prima fabrica din Romania care poate sa ruleze saltele cu arcuri. Aceasta tehnologie germana este incorporata in toate fabricile de top din Vestul Europei si reprezinta o inovatie specifica doar firmelor de pretigiu din industria de confort. Aceasta inovatie de exceptie este disponibila acum si in Romania, exlusiv la Bien Dormir.